iculture-app-gemist
App Gemist

App Gemist: Parallels Access, En Passant en Launch Center Pro

Het fraaie Nederlandse schaakspel En Passant voor iPad is verduidelijk en verbeterd en er zijn meer leuke apps voor Apple's tablet.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

comandi_grafiekenEen serieuze toepassing, een handige applicatie voor snelkoppelingen op de iPad en een Nederlands spel ter ontspanning. We blikken niet terug op een erg veelzijdige appweek, maar de apps erin zijn wel van hoog niveau. We raden je als altijd aan om ook de App Gemist van iPhoneclub te bekijken voor nog meer leuke apps die ook geoptimaliseerd zijn voor de iPad. Deze week bespraken we op iPadclub:

Comandi – Comandi is een nieuw hulpmiddel dat ervoor zorgt dat je je bedrijfscijfers beter in de gaten kunt houden. De iPad-app is gemaakt door Dewi Vermeulen (25), Jan Pietras (26) en Bart Beukers (26), die managementinformatie toegankelijker wilden maken. Vermeulen studeerde verandermanagement en kwam daarna door gesprekken met klanten op het idee om een dergelijke iPad-app te maken.
Lees verder over Comandi

AG Parallels 100Parallels Access – De iPad-app Parallels Access is voortaan een stuk goedkoper. De applicatie waarmee je de Mac en Windows-pc kan bedienen vanaf je iPad, vraagt niet langer het bedrag van 69,99 euro per aansluiting per jaar. Na veel gebruikerskritiek, ook in de reacties op iPadclub, is de prijs verlaagd naar 44,99 euro per jaar voor een maximum van tien aansluitingen. Ook is het mogelijk de applicatie twee weken gratis te proberen.
Downloaden: Parallels Access (gratis, iPad, iOS 6.0+)

AG Launch Center Pro 100Launch Center Pro – De zogeheten ‘shortcut-app’ Launch Center Pro is nu ook beschikbaar als iPad-app. De nieuwe app maakt goed gebruik van het grotere canvas van de iPad en heeft dus meer ruimte voor verschillende actieknoppen met snelkoppelingen. Net als de vernieuwde iPhone-app integreert Launch Center Pro voor iPad ook met Dropbox, zodat je allerlei acties met Dropbox kunt instellen. Bijvoorbeeld: “tekst aan Dropbox-bestand toevoegen”. Met Launch Center Pro kun je specifieke handelingen snel uitvoeren.
Downloaden: Launch Center Pro voor iPad (tijdelijk €4,49, iPad, iOS 7.0+)

AG En Passant 100En Passant – En Passant is vernieuwd en daarmee is een van de meest stijlvolle schaakspellen op de iPad en iPhone verbeterd. Ontwikkelaars Hans Pinckaers en Johan Basberg hebben het online schaakspelletje met de moderne uitstraling voorzien van smileys, zodat je de zetten die je doet wat persoonlijker kan maken. Misschien is het niet al te professioneel om een verontrust gezichtje bij je laatste zet te versturen naar je tegenstander, maar het maakt het wel wat persoonlijker. Er zijn nog meer leuke verbeteringen.
Downloaden: En Passant (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 20:33
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.