iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: Help Volty, Mijn Hi, Angry Birds Star Wars en meer

Deze week voor de iPad onder andere Angry Birds Star Wars en een gratis prentenboek voor kinderen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Star Wars HDElke week komen er op honderden nieuwe iPad-apps uit, waar we op iPadclub de interessantste en leukste van bespreken. Om te voorkomen dat je toch nog een fantastische app mist hebben we elke zaterdag de rubriek App Gemist, met de beste apps van de afgelopen week. Deze week heeft Mijn Hi een datateller uitgebracht voor de iPad en is de nieuwste Angry Birds uitgekomen als aparte app, opnieuw los verkrijgbaar van de iPhone-variant.


AG Help Volty iPadHelp Volty – Door de drukte rondom de iPad mini is hij een beetje naar de achtergrond gegleden, maar dat zetten we graag nu recht. Help Volty is een nieuw puzzel-avonturenspel van Nederlandse afkomst, speciaal ontwikkeld voor de iPad. Ontwikkelaar Pim Voets zwoegde er onder de naam Tvndra Producties een jaar aan en het resultaat is indrukwekkend. In Help Volty stuit je als passant op een verkoper met een mysterieuze houten doos. Daarin bevinden zich knoppen, draden, tandwielen… en Volty, het insectje dat je eruit moet zien te redden.
Downloaden: Help Volty (€2,69)

AG Mijn Hi iPadMijn Hi – Hi van telecomprovider KPN heeft haar beltegoed-app ook voor de iPad uitgebracht, als update van de applicatie die al eerder voor de iPhone beschikbaar was. Zo kan je nu op de iPad je verbruiksgegevens bekijken van zowel je telefoonabonnement als je iPad-abonnement. In de applicatie check je MB-verbruik, resterend aantal sms-berichten en beltegoed. Ook zie je een rekeningoverzicht en kan je informatie over je abonnement inzien.
Downloaden: Mijn Hi (gratis)

AG Scribd iPadScribd – Ze betitelt zichzelf ‘s werelds grootste online bibliotheek en nu is ze er voor de iPad: Scribd. De iPhone-app die reeds toegang gaf tot vele artikelen en zelfs boeken die je gratis kan downloaden, heeft een update gehad die Scribd optimaliseert voor de iPad. Je kan op steekwoorden zoeken naar PDF-documenten van je gewenste onderwerpen, maar de applicatie presenteert zelf ook uitgebreid allerlei verhalen, artikelen en boeken.
Downloaden: Scribd (gratis)

AG Speurplaat iPadSpeurplaat – Het prentenboek Speurprent voor de iPad heeft een opvolger gekregen op de iPad, die volledig gratis is te downloaden. Speurplaat van ontwikkelaar Creative Work Buitenpost heeft dezelfde opzet: je kan bewegen door een enorme tekening waarop de kleine constant de uitdaging krijgt plaatjes aan de linkerkant van het scherm op te zoeken in de tekening. Het thema dit keer is Friesland, en de zoekopdrachten hebben aansluitend een Friestalige omschrijving.
Downloaden: Speurplaat (gratis)

AG Angry Birds Star Wars iPadAngry Birds Star Wars – Rovio’s nieuwste iOS-game Angry Birds Star Wars is nu te koop voor de iPad, iPhone en iPod touch. In het spelletje speel je het befaamde Angry Birds, maar dan met varkens en vogels verkleed als Star Wars-personages. Eerdere trailers lieten al zien dat Angry Birds Star Wars ook speltechnisch anders in elkaar steekt: zo gebruik je bijvoorbeeld lightsabers en laserpistolen om puzzels op te lossen. Een aantal bekende Star Wars-locaties worden gebruikt in de levels.
Downloaden: Angry Birds Star Wars (€2,69)

AG Walking Dead Episode 4 iPadWalking Dead Episode 4 – Aflevering vier van Walking Dead op de iPad is nu binnen de game te koop. Door deze nieuwe aflevering aan te schaffen zet je het verhaal dat plaatsvond in de vorige afleveringen voort. Alle keuzes die je hiervoor hebt gemaakt in de game worden overgezet, waardoor jouw avontuur er heel anders kan uitzien dan bij anderen. Let op: lees het volledige artikel. Deze app is opgedeeld in hoofdstukken.
Downloaden: Walking Dead (€4,49)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.