iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Badland 2, GTA, Adobe Post, Swing Copters 2 en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Rusty Lake Hotel, Adobe Post en Badland 2.

App Gemist logo
De rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

TimeBuzz

De TimeBuzz-app is speciaal gemaakt voor visueel gehandicapten met een Apple Watch. Met de app voel je aan de hand van trillingen van de Taptic Engine in het horloge hoe laat het is. Het kan even wennen zijn om de trillingen te snappen, maar het voorkomt dat je de tijd hardop moet laten voorlezen. Je hebt de keuze uit verschillende trilpatronen die je naar eigen voorkeur in kunt stellen. Lees meer over TimeBuzz in ons artikel.

Badland 2

Vanuit het niets verscheen Badland 2 deze week in de App Store. Het vervolg op de populaire puzzelgame Badland doet veel hetzelfde, maar introduceert ook een nieuw personage en de mogelijkheid om alle kanten op te vliegen. De kenmerkende grafische stijl is terug van weggeweest, met wat leuke multiplayermodi om het feest compleet te maken. Lees er meer over in ons artikel over Badland 2.

CityZapper

CityZapper wil het gemakkelijk maken om een stad te ontdekken samen met je Apple Watch. Zodra je in de buurt komt van een belangrijke locatie, kun je op je horloge zien wat er allemaal te vinden is. De stadskaarten van CityZapper zijn ook offline beschikbaar tegen betaling. In totaal zijn er 90 verschillende reisgidsen beschikbaar in de CityZapper-app. Lees er meer over in ons artikel.

Adobe Post

Adobe vulde deze week het bestaande aanbod van iOS-apps aan met nog een grafische app: Adobe Post. Deze is er helemaal op gericht om op je iPhone een graphic samen te stellen, zonder dat je daarvoor een grafische achtergrond nodig hebt. Doe inspiratie op bij de Inspiratie Muur, blader door rechtenvrije afbeeldingen en knutsel vervolgens zelf een graphic in elkaar. Lees meer over Adobe Post in ons artikel.

Swing Copters 2

De Flappy Bird-hype ligt ondertussen ver achter ons, maar dat weerhoudt de maker van het simpele spelletje er niet van om nieuwe games uit te brengen. Swing Copters 2 is deze week verschenen en wederom heel erg moeilijk. Probeer zo hoog mogelijk te komen met je poppetje, terwijl hamers je aan alle kanten neer proberen te halen. Niet voor mensen met een kort lontje! Lees meer over Swing Copters 2 in ons artikel.

GTA: Liberty City Stories

Rockstar Games heeft net op tijd een leuke verrassing in petto voor mensen met kerstvakantie. Deze week verscheen Grand Theft Auto: Liberty City Stories in de App Store, een game die oorspronkelijk in 2005 op de PSP uit kwam. Liberty City Stories is geoptimaliseerd voor iPhone en iPad met 3D Touch-ondersteuning en missies die net wat korter duren dan in het origineel. Ook zijn de graphics opgepoetst. Lees meer over GTA: Liberty City Stories in ons artikel.

Navigon

Navigatie-app Navigon is er deze week een stuk interessanter op geworden voor inwoners van Amsterdam. Een grote update zorgt ervoor dat de app nu parkeeradvies kan geven, zodat je nooit meer lang hoeft te zoeken naar een parkeerplek in het drukke centrum van de hoofdstad. Ook is het nu mogelijk om navigatie te starten vanaf de Apple Watch-app van Navigon. Lees er alles over in ons artikel.

Kenteken Check

Zie je een auto rijden en ben je benieuwd naar de gegevens van het voertuig? Dan kun je vanaf nu terecht op je iPhone en Apple Watch met de Kenteken Check-app. De simpel ogende app doet precies wat je ervan verwacht: uitgebreide voertuiginformatie geven na het invoeren van het kenteken. Ook op de Apple Watch kun je deze gegevens raadplegen als je eerst het kenteken inspreekt. Lees alles over Kenteken Check in ons artikel.

Rusty Lake Hotel

Rusty Lake Hotel is een originele game van Nederlandse bodem, waarin je een mysterieus hotel ontdekt waar dieren het voor het zeggen hebben. Het is aan jou om aan de hand van gesprekken en hints te weten waar je heen moet, en hoe je bij het volgende gedeelte van het spel komt. Ideaal om op een zondagavond te spelen met je koptelefoon op. Lees meer over Rusty Lake Hotel in ons artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2015, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.