any-do-themas

Any.do laat je nu samen werken aan taken

Any.do 2.0 is een veel uitgebreide iPhone-app geworden. Je kan taken delen met andere gebruikers, voegt bijlagen toe en kiest uit thema's.

Any.do 2.0 iPhoneDe populaire takenlijst Any.do gaat Wunderlist achterna. Ook in Any.do kan je nu samen werken aan takenlijsten. Je kan een lijst met één ander delen en bijwerken in de gratis versie, en daarmee is meteen de andere grote vernieuwing van Any.do 2.0 vrijgegeven. Je kan nu een Premium-abonnement nemen om meer uit de todo-app te halen.


Met een knop rechtsonderin beeld schakel je tussen de taken op datering en de taken in de verschillende takenlijsten. In het laatste overzicht vind je ook de takenlijsten die je met andere gebruikers deelt.

Taken zijn een stuk minder statisch geworden in Any.do. Was een taak voorheen gewoon een regel tekst die je kon doorhalen, daar kan je er nu notities en bijlagen aan hangen (afkomstig van Dropbox) en kan je er zelfs over chatten met teamgenoten. Een taak begint echter bij een uitnodiging: als iemand anders een taak op jouw naam zet, krijg je een melding waarna je aangeeft de taak te accepteren, uit te stellen of af te wijzen.

Kosten Any.do Premium

any-do-themasStandaard krijg je 5GB ruimte voor bijlagen in Any.do en kan je taken met één ander delen. Met het Premium-abonnement vervalt de limiet van bijlagen, kan je meer mensen toevoegen aan takenlijsten en heb je bovendien keuze uit meer kleurenthema’s dan wit en zwart. Ook kunnen taken dan geprioriteerd worden. Eigenlijk haal je qua functies het zelfde pakket als Wunderlist in huis, maar dan met het cleane uiterlijk van Any.do – en de inspreken van taken waar de app bekend om werd.

Ter introductie kan je nu een abonnement afsluiten voor 2,69 euro per maand of een 23,99 euro per jaar, en dat is slechts de helft van het geld van een normaal abonnement (€4,49 per maand of €44,99 per jaar). Any.do richt zich dus echt op zakelijke gebruikers bij het abonnement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2014, 17:49
Categorie Apps
Onderwerpen any.do, takenlijst, todo
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.