iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Apple Store Den Haag ramen 1

iCulture Vandaag: dit was woensdag 6 augustus 2014

In iCulture Vandaag: einde aan de patentenstrijd tussen Apple en Samsung, een overlevingsgids voor de Haagse Apple Store en Nederland heeft 18.300 iOS- en Mac-ontwikkelaars.

Apple Store Den Haag ramen 1De twee grootste nieuwsmomenten van vandaag vonden al vanochtend vroeg plaats: Apple en Samsung hebben hun patentenstrijd gestaakt – alleen in de VS woedt het gevecht nog verder. En Apple gaf voor het eerst cijfers vrij over de Nederlandse appeconomie. Maar liefst 18.300 ontwikkelaars verdienen in Nederland hun brood met het ontwikkelen van apps voor iOS en OS X. Maar we hadden ook interessante artikelen die je nergens anders vindt: zo maakten we een Survivalgids voor de Apple Store Den Haag en besteedden we in de Vakantiespecial aandacht aan lekker eten in restaurantjes.

Zoals je misschien gemerkt zult hebben, hadden we vandaag last van ernstige serverproblemen, waardoor de website enige tijd niet bereikbaar was. Excuses daarvoor! We hebben met man en macht gewerkt om het zo snel mogelijk op te lossen en alles lijkt nu weer goed te werken. Helaas is de situatie nog niet zoals voor de migratie, maar we zitten er bovenop. Dank voor je geduld. Zoals altijd hebben we iedereen via onze backstageblog en via Twitter (@iCulture) op de hoogte gehouden.

iCulture

  • We maakten een heuse Survivalgids voor mensen die aanstaande zaterdag 9 augustus naar de Apple Store Den Haag willen gaan.
  • In de Vakantiespecial vandaag aandacht voor restaurantjes, lekker eten en aandacht voor moeilijke eters.

Nieuws

  • De schutting rond de Apple Store in Den Haag is verwijderd! We hebben de eerste foto’s van de nieuwe gevel, al zijn de ramen nog wel afgeplakt.
  • Apple telt in Nederland 18.300 ontwikkelaars die met iOS- en Mac-apps hun brood verdienen.
  • Apple en Samsung staken de patentenstrijd buiten de VS. Dat maakt een einde aan een groot aantal rechtszaken.
  • Navdy is weer een leuk nieuw product: een iPhone-dashboard die je op de ruit kunt projecteren. Geen CarPlay nodig!

Apps

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Voetbal International VI transfers

  • De iPhone- en iPad-app van (afgebeeld) is klaar voor aankomend seizoen. De teams en spelers zijn bijgewerkt en de voetbalapp ververst nu het nieuws op elk moment dat je de app weer binnenkomt na een kleine afwezigheid. De navigatie is ook bijgeschaafd. Licht.
  • geeft je de mogelijkheid om je favoriete onderwerpen van andere blogs te volgen en te beheren. De applicatie waarmee je ook content schrijft voor je eigen weblog, is vooral verbeterd aan de leeskant. Zo is de app sneller en stabieler tijdens het lezen. Ook werden allerlei fouten verholpen.
  • Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2014, 22:28
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.