Angry Birds Seasons

Angry Birds Seasons is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Angry Birds Seasons uitgeroepen tot gratis App van de Week. Net nadat de game een speciale basketbalupdate heeft gekregen.

Angry Birds SeasonsRovio’s vogelslingeraar Angry Birds Seasons is door Apple uitgeroepen tot App van de Week, wat betekent dat je de game een week lang gratis kunt downloaden. De timing daarvoor is ideaal: in een nieuwe update zijn net nieuwe levels toegevoegd aan Angry Birds Season, wat betekent dat je aan de slag mag met 15 basketballevels.

Angry Birds Season speelt met de nieuwe update een beetje vals. In het verleden kreeg het spel altijd seizoensupdates, gebaseerd op de huidige jaargetijden. Dat is ditmaal niet het geval, al wordt de update technisch gezien wel aan een seizoen opgehangen: het nieuwe sportseizoen van de NBA. De prominente aanwezigheid van het NBA-logo in de game doet ook vermoeden dat Angry Birds Seasons aardig wordt gesponsord door de basketbalgigant.

Je kunt Angry Birds Seasons een week lang gratis downloaden. Vanaf 12 februari zal de game weer worden aangeboden voor 99 eurocent. Hoewel de Angry Birds-game zijn prijskaartje tijdelijk kwijt is, moet je nog wel betalen voor de in-app aankopen van het spel. Dit betekent dat je voor 30 extra NBA-levels €1,99 vanuit de game moet betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2015, 11:09
Categorie Apps
Onderwerpen angry birds, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.