Amoso maakt bling-versie van de iPhone

Alexander Amosu heeft een glitterversie van de iPhone gemaakt, met 420 briljantgeslepen diamantjes. De telefoon is te koop vanaf 28.500 euro, inclusief een jaar lang concierge-service.

Diamanten iPhoneAmoso Luxury Phones heeft als eerste een iPhone voorzien van diamantjes: maar liefst 420 briljantgeslepen diamanten, in totaal 5,65 karaat. De rand rondom het scherm is verkrijgbaar in staal, 18-karaats wit of geel goud waarbij je ook nog de kleur van de diamanten zelf kunt kiezen: wit, zwart of roze saffier-diamanten. Je krijgt er ook een jaar lang internationale concierge-service bij.

Deze bling-versie van de iPhone zal vanaf 9 november 2007 te koop zijn bij Selfridges voor een prijs vanaf 28.500 euro. Alexander AmosuAlexander Amosu probeert de kopers als volgt enthousiast te krijgen voor de dure telefoon: “om een exclusieve telefoon te hebben die meer kost dan die van een ander, is alsof je een Bentley in plaats van een Ford koopt. Het type telefoon dat je gebruikt zegt een hoop over je lifestyle en je ambitie“.

OK, maar het zegt ook iets over je bankrekening. Zelf werd Alexander Amosu rijk van de handel in ringtones, een ondernemeing die hij in 1999 verkocht op een leeftijd van 24 jaar. Nu richt hij zich op luxe telefoons voor de nieuwe rijken. Gezien de foto op zijn website belt Amosu zelf met een oldtimer zonder glitters: de Sony Ericsson P800.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2007, 8:04
Categorie iDevices
Onderwerpen bling, diamant, goud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.