Bead Bracelet Lightning armband

Altijd een Lightning-kabel bij de hand met de Bead Bracelet Lightning Cable

De Bead Bracelet Lightning Cable is een USB-oplader voor je iOS apparaten in de vorm van een armband. Zo draag je op een modieuze manier altijd een lightning-kabel met je mee.

Bead Bracelet Lightning armband
Het is altijd handig een oplaadkabel bij de hand te hebben, voor het geval je iPhone of iPad met een lege batterij komt te zitten. Toch vergeet je er af en toe een in je tas te stoppen. Om ervoor te zorgen dat je op een modieuze manier altijd een Lightning-kabel met je mee kunt dragen is er de Bead Bracelet Lightning Cable ontworpen. Een USB-oplader voor je iOS apparaten in de vorm van een armband.

In de eerste plaats is de Bead Bracelet Lightning Cable een gewone kralenarmband, die je vanwege het simpele ontwerp makkelijk met je dagelijkse outfit kunt combineren. Het bijzondere aan de armband is de sluiting. Deze is net als de kralen gemaakt van plastic en bestaat uit een USB- en Lightning-aansluiting. Door de armband af te doen kun je het ene eind in een USB-poort steken en het andere eind in je iPhone of iPad, waardoor het apparaat kan opladen.

Bead Bracelet Lightning Cable

De Bead Bracelet Lightning Cable is 20 cm lang en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: wit, zwart, rood en roze. De kralenarmband met Lightning-aansluiting is te koop voor 13 dollar en verzending naar Nederland kost 3 dollar extra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2015, 10:36
Categorie Accessoires
Onderwerp kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.