Alle iPhone-generaties onderworpen aan snelheidstest

Alle vier de iPhones zijn in een test naast elkaar gelegd om te vergelijken hoe snel ze bepaalde applicaties openen. De resultaten zijn niet heel schokkend, aangezien elke nieuwere generatie weer iets sneller is. Toch is het leuk om alle iPhones zo naast elkaar te zien presteren.

In drie jaar tijd kan er veel veranderen. Inmiddels heeft Apple met de iPhone 4 de vierde generatie van haar smartphone uitgebracht. In de onderstaande YouTube-video worden alle iPhones, van de iPhone 2G tot de iPhone 4, op snelheid vergeleken. Het is opvallend om te zien hoeveel de snelheid van de iPhone met de jaren vooruit is gegaan en hoe groot het verschil is bij het opstarten van verschillende applicaties.

In de test worden op alle iPhones gelijktijdig populaire applicaties gestart. Eerst wordt de iPhone-game Plants vs. Zombies opgestart, hierna Google Earth, dan Seadragon en tot slot Safari, waar de website van Yahoo! wordt geladen. De iPhone 4 is (natuurlijk) het snelst en het is vooral grappig om te zien dat de iPhones elkaar netjes opvolgen met het opstarten van de applicaties. Ook het grote verschil in snelheid tussen de iPhone 3G en 3GS is in dit filmpje goed op te merken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2010, 17:17
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen iPhone 3G, iPhone 4, snelheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.