iCulture default featured image

Aftellen begonnen: de iPhone komt eraan! (update: filmpje)

Nog een paar uur tot de lancering van de iPhone. De initiatiefnemers van iPhoneclub.nl waren vanavond in Editie NL op RTL4 te zien, om te praten over de iPhone en gadgetverslaving.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Nog een paar uur, dan komt de iPhone. De echte liefhebbers staan al dagenlang in de rij, maar ze hoeven niet lang meer. Om middernacht Nederlandse tijd gaan de deuren van de Apple Stores en de AT&T-winkels open.

De initiatiefnemers van de iPhoneclub waren vanavond in Editie NL (18:15, RTL4) te zien om over de iPhone en gadgetverslaving in het algemeen te praten. De uitzending staat vanaf morgen online of lees verder om het item op YouTube te bekijken. Wij besluiten vandaag in ieder geval met dit laatste bericht en tellen met jullie mee af tot 0:00 uur. Tot i(Phone)Day!

De tijden waarop de winkels open gaan, zijn wel verschillend: in New York is dat om 0:00 uur onze tijd en aan de westkust van de VS is het om 3:00 uur ‘s nachts. Dat betekent dat we als iPhoneclub tot diep in de nacht zullen opblijven om het nieuws te verslaan. Ontstaan er rellen in Boston? Krijgen mensen slaande ruzie wie de laatste iPhone mee naar huis mag nemen? We zullen het zien.

In Nederland moeten we nog tot december wachten tot er een (hopelijk betere) versie van de iPhone komt. De eerste reacties op de iPhone zijn trouwens redelijk positief: de batterijduur valt mee, met het toetsenbord valt met enige moeite nog wel te werken (als je eraan gewend raakt) en dan blijft als enige probleem nog over dat het een redelijk duur apparaat is. Want met een prijs van 500 dollar en een verplicht abonnement van 60 dollar per stuk is het niet het koopje van de week.

Kijk verder op onze Countdown-pagina voor het live aftellen.

Update: Het filmpje van Editie NL kun je hieronder bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:07
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.