Stylus iPad iPhone van Adonit.

Met de nieuwe styli van Adonit teken je op iedere iPhone en iPad

Adonit heeft twee nieuwe styli uitgebracht om te tekenen en schrijven op je iPhone en iPad. Met de Adonit Switch wissel je snel tussen een stylus en normale pen, terwijl de Adonit Mark een doorsnee aluminium stylus is.

Stylus iPad iPhone van Adonit.

Je zou door de komst van de Apple Pencil bijna vergeten dat er meer dan genoeg alternatieven zijn voor Apple’s pen voor de iPad Pro. Zo kun je met deze twee gloednieuwe styli van accessoiremaker Adonit tekenen en schrijven op iedere iPad en iPhone.

Zoals de naam al doet vermoeden, kan de Adonit Switch schakelen tussen twee ‘standen’. Allereerst heb je de stylus die je gebruikt om nauwkeurige lijnen te trekken op een iDevice, terwijl de andere kant een normale pen is waarmee je op papier kunt schrijven. Het dopje van de Switch kun je dan ook gebruiken om beide kanten van de stylus af te dekken.

De Adonit Mark voor de iPhone en iPad.

Precision Disc van de Adonit Switch

De stylus van de Adonit Switch gebruikt een zogenaamde Precision Disc om nauwkeurige lijnen te trekken. Dit kleine transparante cirkeltje zit op het topje van de pen, en deukt lichtjes in als je het scherm indrukt. Dit moet je het gevoel geven dat je met een normale pen op een papier aan het schrijven bent.

De Adonit Mark is een stuk simpeler, wat je ook terugziet in de prijs. Het pennetje heeft een stompe punt, terwijl de rest gemaakt is van aluminium. Dit geeft de Mark wat extra gewicht, wat ervoor moeten zorgen dat hij fijner in je hand ligt.

De Adonit Switch is te bestellen via Amazon en de website van Adonit voor $39,99 (€35,59), terwijl je de Adonit Mark voor $12,99 (€11,56) kunt bestellen. Adonit levert ook in Nederland als je via diens webshop bestelt, al moet je dan wel rekening houden met verzendkosten van $15,56 (omgerekend €13,89).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2016, 11:45
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.