Accessoire: spiegelende screenprotector van Artwizz

Artwizz heeft twee accessoires voor de iPhone aangekondigd: de spiegelende schermfolie MirrorFilm en een geheel doorzichtige case die ook het scherm bedekt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MirrorFilmArtwizz heeft twee accessoires voor de iPhone aangekondigd. De eerste is niet zo heel bijzonder: de Artwizz SeeJacket Crystal (€30) bestaat uit twee transparante stukken plastic die niet alleen de behuizing bedekken, maar ook het complete scherm. Het andere product dat Artwizz aankondigt is echt bijzonder: een spiegelfolie met de naam MirrorFilm om op het scherm te plakken.

De Artwizz MirrorFilm, die ongeveer €10 kost, is bedoeld om het hele touchscreen te bedekken. Er zijn alleen uitsnedes gemaakt voor speaker en homeknop. Wanneer de iPhone is uitgeschakeld, doet het display dienst als spiegel. Schakel je de iPhone in, dan zie je niets meer van deze screenprotector. Hoewel niets… het scherm is wel minder fel en wat moeilijker leesbaar geworden.

Artwizz Seejacket CrystalNog even terug naar de Crystal case: daarmee heb je zo’n aparte screenprotector niet meer nodig. Omdat de case aan de voorzijde heel dun is, kun je het touchscreen toch goed bedienen. Wel zitten er gaten in voor headset, speaker en dergelijke. Mensen die van symmetrie houden, zullen wat moeite hebben met de uitsnijdingen aan de voorkant, die ten opzichte van elkaar zijn versprongen. Dat komt omdat de nabijheidssensor (de ‘oordetector’ waarmee het scherm tijdens het bellen uitschakelt) niet helemaal in het midden zit. De case is verkrijgbaar in zwart en zilver.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2008, 10:10
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.