8GB iPhone 3GS verschijnt nu officieel bij Rogers Canada

Een vergelijkingstabel bij de Canadese operator Roger Wireless bevestigt dat er een 8GB iPhone 3GS aankomt. Het toestel staat op een openbare webpagina, naast de 8GB iPhone 3G.

iphone capaciteitVorige week verscheen er een foto van een interne memo, waaruit bleek dat er een 8GB iPhone 3GS aankomt, als vervanger van de iPhone 3G. De memo was afkomstig van de Canadese iPhone-operator Rogers Wireless. Een webpagina bij dezelfde operator bevestigt nu de plannen. In een vergelijkingstabel voor verschillende iPhone-modellen is te zien dat de iPhone 3GS beschikbaar komt in een capaciteit van 8GB. De oude iPhone 3G met een capaciteit van 8GB staat ook nog steeds genoemd.

De complete tabel is ook na de ontdekking nog gewoon online te vinden. Op andere webpagina’s van Robers is de 8GB iPhone 3GS nog niet aangetroffen: daar wordt alleen gesproken over de 16GB- en 32GB-variant. Rogers is mogelijk eerst bezig om de voorraad van 8GB iPhone 3G’s te verkopen. Wat de prijs van het nieuwe toestel wordt is nog niet bekend en ook is niet bekend of de 8GB iPhone 3GS in alle landen beschikbaar zal zijn. Normaal gesproken loopt Canada altijd wat achter op de ontwikkelingen.

rogers iphone vergelijking

Bekijk het zelf: vergelijkingstabel iPhone bij Rogers (ga naar tabblad iPhone Comparison).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2009, 9:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen canada, iphone 3gs, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.