Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

8Bananas maakt A2DP Bluetooth op iPhone mogelijk

8Bananas introduceert een stereo headset voor de iPhone, die A2DP ondersteunt. Daarmee kun je in stereo muziek luisteren en telefoongesprekken voeren, zonder de iPhone uit je tas of jaszak te halen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

8Bananas A2DPDe accessoire-divisie van 8Bananas accepteert vanaf nu bestellingen voor een nieuwe A2DP Bluetooth Stereo-headset voor de iPhone. Je kunt daarbij de iPhone in je tas houden, bijvoorbeeld tijdens het fietsen, terwijl je gelijktijdig naar muziek luistert, volledig in stereo. Ook kun je telefoongesprekken voeren zonder dat je de iPhone tevoorschijn hoeft te halen.


Sinds de lancering van de iPhone klagen gebruikers al over de beperkte ondersteuning voor Bluetooth. Preciezer gezegd: de ondersteuning voor A2DP, waarmee je ook draadloos stereo kunt luisteren. iBlueT van 8Bananas bestaat uit een Bluetooth-dongle en een Bluetooth stereo-headset waarmee je muziek kunt luisteren, liedjes skippen, gesprekken aannemen en dergelijke. Het werkt tot op een afstand van 10 meter vanaf de iPhone en ondersteunt AVRCP.

Het accessoire is tot eind november te koop voor een pre-orderprijs van $99. Meer informatie is te vinden bij 8Bananas.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.