CLIQK biedt iPhone als afstandsbediening aan

Het bedrijf CLIQK in New York biedt iPhones aan, die zijn omgebouwd tot afstandsbediening voor je huisautomatisering. Met de iPhone kun je op afstand je verlichting, verwarming, inbraaksysteem en andere zaken regelen.

knopHet bedrijf CLIQK uit New York verkoopt iPhones die als afstandsbediening gebruikt kunnen worden. Ze zijn voorzien van een applicatie waarmee je op afstand je huisautomatisering (domotica) kunt bedienen. De aangepaste iPhones hebben een speciaal menu en ringtones die niet voor het gewone publiek zomaar voor het grijpen liggen. “We hebben de ware kracht van de iPhone unlocked”, zegt CLIQK-oprichter Mark D. Hernandez en hij geeft daarmee een hint dat CLIQK een ‘trucje’ heeft moeten uithalen om dit voorelkaar te krijgen.

Met de iPhone kun je op afstand je beveiligingssysteem, de verlichting, verwarming, gordijnen en zelfs de muziek thuis regelen, terwijl je op je jacht in St. Tropez ligt te zonnebaden. De oplossing is niet alleen voor de superrijken bedoeld, maar ook voor harde werkers die op kantoor alvast de verwarming in willen schakelen. Beveiliging en gemak staan erbij voorop. Een prijs wordt niet genoemd op de website van CLIQK, maar dit is er vast eentje in de categorie: als je het kunt betalen, vraag je niet naar de prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2007, 16:47
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.