2do-icoon-groot

Takenlijst 2Do is Apple’s gratis app van de week

Deze week geen game maar een populaire takenlijstmanager die het stempel 'app van de week' opgeplakt krijgt van Apple. Is 2Do de moeite waard?

2Do-logoHeb je moeite om het overzicht te bewaren over je drukke leven? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat je die boodschappen niet vergeet te doen? 2Do is een veelzijdige en handige app, die door Apple uitgeroepen is als gratis App van de Week. Je bespaart er een behoorlijke hoeveelheid geld mee, want normaal kost deze app €14,99.


De belangrijkste reden om 2Do boven andere soortgelijke herinneringsapps (Wunderlist en Handle bijvoorbeeld) te verkiezen, is de gebruiksvriendelijkheid ervan. Door van links naar rechts te swipen, schuif je het menu in beeld, zonder je taken uit het oog te verliezen.

Werk en thuis gescheiden

Daarnaast is er een handige verdeling tussen werk- en thuis-opdrachten, wat verder uit te breiden is door nieuwe lijstcategorieën toe te voegen. Door consequent tags aan je taken toe te voegen wordt het ook nog eens erg gemakkelijk om al je taken te filteren met het tag-menu dat aan de rechterkant van het scherm verstopt zit.

2Do-app 2Do-app-van-de-week

Om het overzicht te bewaren als je iPhone buiten bereik is, ondersteunt 2Do ook de Apple Watch. Hier kun je een overzicht op zien van je dag en ontvang je alarmberichten als je die ingesteld hebt. Ook is er een Mac-app beschikbaar, zodat je al je taken op ieder Apple-apparaat kunt bijhouden. Die app is nu voor de helft van de prijs te vinden in de Mac App Store.

Flinke korting

Mocht je al genoeg takenlijst-apps hebben, dan is het toch aan te raden om 2Do even te downloaden, voor het geval je je ooit bedenkt. Normaal gesproken kost de app immers €14,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2015, 9:56
Categorie Apps
Onderwerpen 2do, app van de week, takenlijst, todo
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.