12 Dagen Cadeaus: gratis live-singles van Caro Emerald en Stromae

Caro Emerald Live is een gratis muziekalbum met 3 nummers, die je gratis krijgt in Apple's 12 Dagen Gratis-actie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

12-dagen-cadeau-caro-emeraldDe beentjes kunnen weer de lucht in, want Apple geeft net als eerder dit jaar een single van Caro Emerald weg. Drie nummers staan er op de single Caro Emerald Live: One Day, My 2 Cents en I Belong To You. Allemaal volgen ze het bekende succesrecept: vrolijke en soms wat nostalgische liedjes, die het goed doen in een zaal met publiek. Wie de smaak te pakken heeft kan albums met nog meer nummers kopen, zoals Deleted Scenes from the Cutting Room Floor of een ander live-album, Live in Concert.


stromae-belgieIn België is het cadeau van vandaag een serie remixes van songwriter/producer Stromae, die internationaal bekend werd door zijn tophit ‘Alors on danse’. Op de single Remixes staan twee uitvoeringen van Papaoutai en het nummer Tous les memes.

In andere landen geeft Apple o.a. het live-album van Kings of Leon weg, opgenomen tijdens het iTunes Festival in Londen, afgelopen september. Apple slaagt er behoorlijk in om de variatie erin te houden: na een twee singles, twee games en twee boeken is het nu weer tijd voor muziek. Morgen weer een game?

Downloaden: Caro Emerald Live (tijdelijk gratis muziekalbum)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2014, 11:01
Categorie Apps
Onderwerpen itunes 12 dagen cadeaus, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.