11 Degree Dock: liggende iPhone-dock laat je beter werken

De 11 Degree Dock is een iPhone-dock die je iPhone liggend positioneert, zodat je hem ondertussen kunt blijven gebruiken.

11 Degree DockHet is één van de kleine nadelen aan een gewone iPhone-dock: een iPhone in een standaard is over het algemeen vrij lastig te gebruiken, omdat hij in een wat onhandige hoek is gepositioneerd. De staande iPhone kan makkelijk worden bekeken, maar hij wankelt al snel heen en weer als je er op begint te tappen. De 11 Degree iPhone-dock is een liggende iPhone-houder die dit probleem hoopt op te lossen. Leg de iPhone hierin, en hij ligt slechts in een kleine hoek gekanteld. Net als een iPad met een opgerolde Smart Cover.

Volgens de makers de hoek van 11 graden waar de iPhone in ligt ideaal om vanuit te werken werken terwijl de iPhone op een tafel ligt. Onderin de dock is ruimte voor een 30-pins-connector of Lightning-kabel, zodat je de iPhone net als met een gewone dock van stroom kunt voorzien.

Op het moment bevindt de 11 Degree Dock zich nog in een vroege ontwerpfase, maar in renders is al te zien hoe het accessoire ongeveer zal worden. Door op Indiegogo te doneren kun je nu alvast de uiteindelijke dock bestellen. Een donatie van 16 pond (~20 euro) plus 7 pond verzendkosten (~8 euro) is nodig om de dock te bemachtigen. Besef wel dat het een Fixed Funding-campagne is. Het project slaagt dus pas als de beoogde 20.000 pond op 7 april wordt ingezameld.

We hebben eerder al eens geschreven over een liggende iPhone-dock, die op het moment via gewone verkoopkanalen verkrijgbaar is. De Saidoka van BlueLounge doet ongeveer hetzelfde als de 11 Degree Dock, maar heeft een ingebouwde Lightning-aansluiting. Hierdoor is de Saidoka een vollediger maar ook duurder alternatief: deze dock wordt op het moment verkocht voor een adviesprijs van 55 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2014, 9:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.