Waze navigeert je voortaan naar agenda-afspraken

Navigatie-app Waze biedt ondersteuning voor de afspraken in je agenda. Je kan je afspraken met locatie direct selecteren in de app.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Waze navigatie-app iPhoneDe populaire gratis navigatie-app Waze kan je voortaan sneller naar je afspraak helpen. De applicatie doorzoekt je agenda op afspraken met een locatie. De eerste twee afspraken waarbij je een locatie hebt ingevoerd, worden vervolgens getoond op het navigatiescherm. Zo tik je op een afspraak en navigeer je meteen naar het adres.

Applicaties die je de weg op helpen zoeken stapsgewijs meer de samenwerking met je agenda op. Onlangs recenseerden we TimesUpp op iCulture, een nieuwe iPhone-app van TomTom-makers die geheel draait om de afspraken in je agenda. Die app geeft je een pushbericht als de app het tijd vindt om te vertrekken, waarmee rekening wordt gehouden met de drukte en werkzaamheden op de weg. Het is een logische volgende stap dat ook Waze je pushberichten gaat sturen als je weg moet en kan navigeren met de app.

Lees ook: Beste agenda-apps voor iPhone en iPad

Waze wil toegang tot agenda Waze afspraak in navigatiemenu

Waze versie 3.7.8 brengt behalve de agenda-ondersteuning ook enkele bugfixes, die niet nader gespecificeerd zijn. Iets om nog wel rekening mee te houden: de app in het bezit van Google geeft in het privacybeleid toe de informatie in je agena actief te verzamelen. Gelukkig hoef je de agenda niet te activeren in de app, zoals ook de connectie met Facebook nog optioneel is. In de instellingen -> gevorderd deactiveer je de agenda weer.

Downloaden: Waze (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2014, 19:22
Categorie Uncategorized
Onderwerpen activity, Navigatie, waze

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.