Zoek mijn iPhone-app kan voortaan route plannen naar zoekgeraakte iPhone

De Zoek mijn iPhone-app heeft een update gekregen en toont voortaan de route naar je zoekgeraakte iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zoek mijn iphone ipadApple’s Zoek mijn iPhone-app (Find my iPhone) kan je voortaan de weg wijzen naar een zoekgeraakte iPhone. In de Zoek mijn iPhone-app is voortaan de mogelijkheid aanwezig om een route op te vragen. Tik je op het groene auto-icoontje in de app, dan krijg je aanwijzingen hoe je op de aangegeven locatie kunt geraken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Apple Maps-app. Tap je op het blauwe pijltje, dan krijg je nog meer opties te zien. De nieuwe routefunctie reduceert het aantal stappen, maar je hebt er wel minimaal iOS 6.0 voor nodig, want het werkt niet samen met Google Maps. Is de route eenmaal gepland met Apple Maps, dan kun je natuurlijk ook je route verder laten plannen met Navigon, TomTom of een andere favoriete navigatie-app.

iphone zoekenApple heeft bovendien de interface van de Zoek mijn iPhone-app iets aangepast. De knoppen waarmee je een geluidje kunt afspelen, het toestel als vermist kunt opgeven of het toestel op afstand kunt wissen zijn nu verplaatst en worden pas zichtbaar als je op het eerder genoemde blauwe pijltje tikt. Je kunt ook de statuspagina van je apparaat opvragen (zie hiernaast) en op de gewenste knop tappen.

Er zijn in het verleden regelmatig spannende verhalen in de media geweest, over mensen die op een spectaculaire manier hun zoekgeraakte iPhone hadden achterhaald. Toch kan het bij diefstal handig zijn om niet zelf de speurneus te gaan uithangen. Om de routeplanning te kunnen gebruiken heb je minimaal iOS 6 nodig.

Downloaden: Zoek mijn iPhone (gratis, universeel, iOS 5.0+, routeplanning vanaf iOS 6.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 17:59
Categorie Diensten
Onderwerpen find my iphone, zoek mijn iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.