Ziggo TV voor iPhone en iPad heeft nu sleeptimer

Ziggo TV voor iPhone en iPad heeft nu ondersteuning voor iOS 7 en een sleeptimer, waarmee de app na een bepaalde tijd zelf uitschakelt.

Ziggo TVTelevisiekijk-app Ziggo TV is geüpdatet met ondersteuning voor iOS 7 en heeft een nieuwe sleeptimer-functie. Die sleeptimer vindt je in het hoofdmenu onder het icoon van een slapend maantje. Als je hierop tikt verschijnt er een grote balk, die je tot maximaal 90 minuten kunt instellen. Als de aangegeven tijd is verstreken schakelt de televisie in de app vanzelf uit. Daarnaast merkten we ook op dat er linksonder in het hoofdmenu een nieuwe netwerkindicator lijkt te zijn verschenen, die aangeeft of je met een Ziggo-netwerk verbonden bent.


Ziggo sleeptimerZiggo TV werd in juli nog geüpdatet, zodat Ziggo-klanten voortaan on demand-films uit hun abonnement in de app konden bekijken en zelf de vijf apparaten waarop ze Ziggo TV willen gebruiken kunnen beheren. Sinds iOS 7 is uitgebracht verschenen er in Twitter klachten over crashes van Ziggo TV onder iOS 7. Het is te hopen dat die problemen na deze update met ondersteuning voor iOS 7 zijn verholpen.

Downloaden: Ziggo TV (gratis, Ziggo-abonnement vereist, universeel, iOS 5.0+)

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 oktober 2013 om 14:15
Onderwerpen
,
Categorie
Amusement

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.