Ziggo TV-app aangepast voor iPhone, straks ook tv-kijken

De iOS-app van Ziggo is nu ook geschikt gemaakt voor de iPhone. Met deze app heb je een persoonlijke tv-gids en kun je achtergrondinformatie opzoeken. Straks kun je er ook mee tv-kijken.

ziggo app logoZiggo had in de App Store al een applicatie voor de iPad. Nu is deze app universeel geworden en dus ook geschikt voor de iPhone. Met de Ziggo TV-app kun je de actuele programmagegevens opvragen van alle 160 zenders die het bedrijf aanbiedt. Je kunt de zenders naar eigen voorkeur rangschikken. Daarnaast geeft de app toegang tot het On Demand-filmaanbod. Je krijgt dagelijks nieuwe kijktips van tv-programma’s die je echt niet mag missen en je kunt achtergrondinformatie opvragen over de programma’s die op tv zijn. Met de app kun je een alarm instellen, zodat je iPhone waarschuwt zodra je favoriete tv-programma begint.

ziggo tvEen optie om kijktips te delen met vrienden maakt de app ook nog eens sociaal. Twitter, Hyves, Facebook en e-mail worden daarbij ondersteund. Er is tv-nieuws, je kunt programma’s met één klik bekijken en je kunt een persoonlijke tv-gids samenstellen. Voor de iPad-gebruikers zitten er ook nog twee vernieuwingen in de bijgewerkte app: de foutafhandeling is verbeterd en er zijn bugfixes doorgevoerd.

Via Twitter liet Ziggo echter nog iets anders weten: in de toekomst wordt het mogelijk om tv te kijken via deze app. In eerste instantie zullen circa 10 belangrijke zenders en Video On Demand te bekijken zijn via de app. Zodra iOS 5 beschikbaar komt zijn de beelden in HD te bekijken. Uiteraard moet je wel Ziggo-klant zijn om hier straks gebruik van te kunnen maken.

Downloaden: Ziggo TV (gratis)
Tipgevers: @martinkollaard en @jcboutkan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2011, 23:02
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen televisie, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.