Tabletop Audio Mixer: modulaire muziekstudio op de iPad

TableTop is een nieuwe modulaire muziekstudio op de iPad, bestaande uit tientallen instrumenten en apparaten die je kunt uitbreiden naar wens. De standaardversie bevat 9 van de 15 muziekinstrumenten en apparaten, plus veel sounds en loops.

spinback tabletopDe Tabletop Audio Mixer is nieuw in de App Store verschenen en bevat bijna alles wat je als audioliefhebber nodig hebt. De app van ontwikkelaar Retronyms is modulair opgezet, zodat je alleen hoeft te kopen wat je echt nodig hebt. Het bevat onder andere: RS3 (meertonig toetsenbord), Gridlock (touchpad sampler), M8RX (tonenmatrix) en SpinBack (draaitafel). Je kunt ze combineren en onderling uitwisselen. Vijftien apparaten en instrumenten, mixers, controllers en een enorme hoeveelheid effecten zijn beschikbaar om elke muzikale compositie te maken. Er zitten 6 temptaties en 10 demonummers in om te laten zien wat er mogelijk is. Bijna 300 unieke geluiden, loops en fragmenten zijn uit te breiden met eigen geluiden die je via iTunes-bestandsdeling importeert.

Daarnaast is er de mogelijkheid om geluiden uit tientallen apps te importeren via AudioPaste. De geluidskwaliteit is 44 kHz studiokwaliteit en je kunt alles opnemen, bewerken en nabewerken. Via in-app aankopen kun je extra apparaten toevoegen zoals XFade (crossfade-mixer), Goblin MX4-FX (4-kanaals mixer) en Ekko (delay-effect). In de omschrijving van de App Store staat dat je 9 van de 15 apparaten/instrumenten al beschikbaar krijgt, die je normaal via een in-app aankoop moet aanschaffen. Het zou een waarde van $50 vertegenwoordigen.

Downloaden: TableTop (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 10:40
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.