Ziggo TV 2.0 krijgt grote update, nog geen live-tv op de iPhone

Ziggo TV heeft een update gekregen naar 2.0. De app heeft een nieuwe lay-out gekregen, start sneller op en geeft op de iPad de mogelijkheid om live-tv te kijken.

ziggo icoonVanochtend kon je op onze zustersite iPadclub al lezen over de nieuwe versie van de Ziggo-app. Maar ook voor de iPhone zijn er vernieuwingen. De app heeft een nieuwe homepage gekregen met vaste onderdelen Nu & Straks, On Demand en TV Tips, die door verschillende kleuren van elkaar te onderscheiden zijn. Op de iPad is het bovendien mogelijk om nu live tv te kijken; een functie die op de iPhone niet werkt. We schreven eerder al op iPhoneclub dat het mobiel tv-kijken mogelijk zou worden.

ziggo tvVoor de iPhone is de app vooral een tv-gids gebleven, met een balkje dat aangeeft welk gedeelte van het programma je al hebt gemist. De opstarttijd van de app is korter geworden en er zijn fixes voor iOS 5.0.1 doorgevoerd. Ook de alarm- en wekkerfunctie is verbeterd.

Andere verbeteringen in Ziggo TV 2.0 zijn een uitbreiding van het On Demand-aanbod door de toevoeging van films en series en de mogelijkheid om een persoonlijke gids samen te stellen op basis van je zenderaanbod. De app is – uiteraard – alleen interessant voor klanten van Ziggo.

Downloaden: Ziggo TV (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2011, 13:46
Categorie Amusement
Onderwerpen televisie, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.