Zen Pinball voegt Star Wars-flippertafels toe

iOS-flipperspel Zen Pinball heeft drie nieuwe pinballtafels gebaseerd op Star Wars gekregen. Je moet ze via een in-app aankoop aanschaffen.

Star Wars PinballFlipperspelletje Zen Pinball voor de iPad is voorzien van een update, die het mogelijk maakt om de nieuwe Star Wars-pinballtafels te kopen. In deze levels vervullen veel van de bekende Star Wars-personages, -films en -series de hoofdrol. Ontwikkelaar Zen Studios beloofde eerder dat de Star Wars-tafels ook in een aparte game beschikbaar zullen komen, maar dit losse spel lijkt nog niet beschikbaar te zijn.

De game bevat in totaal drie pinballtafels gebaseerd op Star Wars: Boba Fett, The Empire Strikes Back en The Clone Wars. De tafels lijken in eerste instantie op spellen die je ook in een arcadehal kan tegenkomen, met opplakplaatjes en plastic figuren gebaseerd op de films. Het duurt echter niet lang totdat er daadwerkelijk driedimensionale Star Wars-personage over je scherm heen lopen.

Zen Pinball is gratis te downloaden, maar voor de nieuwe Star Wars-tafels moet betaald worden. Ze worden verkocht voor €1,79 per stuk.

Downloaden: Zen Pinball (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2013, 10:08
Categorie Games
Onderwerpen pinball, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.