TuneIn krijgt Live-functie: favoriete muziek op radiozenders vinden

Een update voor TuneIn Radio voegt een live-optie toe aan de iPad-app. Hiermee vind je muziek van jouw favoriete genres op radiozenders.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TuneIn LiveRadio-applicatie TuneIn Radio is voorzien van een update die vooral interessant is voor iPad-gebruikers. De update voegt de Live-optie toe, die het makkelijker maakt om een specifiek nummer naar jouw smaak te vinden. Op het scherm krijg je albumcovers te zien van muziek die jij leuk vindt, waar je op kunt tappen om naar een radiozender te gaan waar dat specifieke nummer nu wordt afgespeeld.

De Live-optie laat standaard een paar populaire muziekgenres zien, maar door een account te maken kun je de getoonde mogelijkheden aanpassen. Hierbij kun je kiezen uit muziekgenres, maar ook uit talkshow-onderwerpen zoals sport en geschiedenis. Je kunt kiezen uit in totaal acht onderwerpen die op de Live-pagina verschijnen.

TuneIn Radio is een iOS-applicatie waarmee je naar radiozenders van over de hele wereld kunt luisteren. Tussen het aanbod vind je Nederlandse zenders zoals 538 en 3FM, maar ook podcasts en internetstations.

Downloaden: TuneIn Radio (gratis, universele app, iOS 4.3+)
Downloaden: TuneIn Radio Pro (€4,49, universele app, iOS 4.3+, met opname-functie.)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2013, 12:39
Categorie Muziek
Onderwerp tunein radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.