Zaklamp-app Lampie tijdelijk gratis verkrijgbaar, AppEvent is voorbij

De iPhone-app Lampie laat je met een druk op de knop de flitser van je iPhone 4 of iPhone 4S aanzetten, waardoor je deze als zaklamp kunt gebruiken. De gratis app sluit tegelijkertijd de actie AppEvent af.

LampieDe maand januari is voorbij, wat betekent dat ook de actie AppEvent tot een einde aan komt. Als uitsmijter geven ze vandaag de iPhone-app Lampie weg. Door op de grote, zwarte knop op het scherm te drukken, activeert Lampie het licht van je flitser. Hierdoor heb je op ieder moment een zaklamp bij je. Lampie is slechts één van de vele zaklamp-apps die voor de iPhone verkrijgbaar is.

Lampie heeft zowel een witte als een zwarte achtergrond, waar je tussen kunt wisselen door twee keer achter elkaar op het scherm te drukken. Verder tekent de app zich door geen extra functies met zich mee te dragen.

Je hebt Lampie niet per se nodig om de flitser van je iPhone te gebruiken als zaklamp. Start je de camera op van je iPhone, dan kun je het licht ook aanzetten door in videomodus de flitser te activeren. Lampie maakt dit alleen een stuk makkelijker, omdat je slechts op een knop hoeft te drukken.

AppEvent is een actie om applicaties van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars onder de aandacht te brengen. Om dit te doen bood de organisatie iedere dag een iPhone-app ontwikkeld in Nederland of België gratis aan. Onder andere Flitsmeister, ParkBuddy en Nummers NL waren hierdoor eventjes gratis te downloaden. De actie eindigde officieel gisteren al, maar Lampie wordt als uitsmijter alsnog gratis weggegeven. Lampie was de meest gedownloade app tijdens de AppEvent-actie vorig jaar.

Downloaden: Lampie (tijdelijk gratis)

Let op: Lampie is alleen op woensdag 1 februari gratis te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 10:24
Categorie Diensten
Onderwerpen appevent, zaklamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.