Yelp 3.0 heeft verborgen augmented reality-optie (VS)

Yelp heeft een verborgen optie Monocle geintegreerd in de nieuwe 3.0 update. Hiermee is het mogelijk om gebruik te maken van de Augmented Reality-techniek om zo de dichtsbijzijnde bedrijven te zien waar reacties of meningen over bekend zijn.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Yelp Augmented Reality verborgen optie MonocleYelp, de sociale netwerkdienst voor eten, drinken, shoppen, relaxen en entertainment heeft al een tijdlang een iPhone-applicatie in de App Store. In de laatste update 3.0 is een verborgen optie toegevoegd, waarbij gebruik wordt gemaakt van Augmented Reality. Deze is te activeren door je iPhone drie keer te schudden. Je hebt hierna toegang tot Monocle, de AR-functie die bedrijven in je nabijheid laten zien. Getoond worden onder andere de afstand tot jou en de waarde die anderen hebben gegeven.

De mogelijkheid werkt alleen op de iPhone 3GS, omdat de techniek gebruik moet maken van de kompasfunctie in de iPhone 3GS. Nadat je drie keer geschud hebt, verschijnt er een venster waarop staat dat Monocle geactiveerd is. Hierna heb je de mogelijk om deze optie te activeren door rechtsboven op een knop te drukken die nu verschenen is.

Nu steeds meer iPhone-applicaties door de keuring komen, kan het niet lang meer duren voordat Layar en Wikitude ook met een eigen iPhone-applicatie in de App Store verschijnen. Voor zover bij ons bekend is Layar al bezig aan een iPhone-applicatie. De vraag is wel of Apple wist dat er een verborgen functie aanwezig was in Yelp.

Downloaden: Yelp (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 13:43
Categorie Reizen
Onderwerpen augmented reality, monocle, sociale netwerken, yelp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.