Worms en Worms 2: Armageddon tijdelijk 79 eurocent in de App Store

De bekende multiplayer-spellen Worms en Worms 2: Armageddon zijn op het moment voor maar 79 eurocent verkrijgbaar. In Worms 2 kun je het opnemen tegen vrienden via een online spelmodus.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Worms 2 ArmageddonZowel Worms als Worms 2: Armageddon zijn tijdelijk voor maar 79 eurocent verkrijgbaar voor de iPhone en iPad. In het zeer bekende spelletje moeten jij en een tegenspeler om de beurt een groep wormen besturen, die elkaar met verschillende wapens te lijf gaan. Naast een multiplayer-modus is er ook een campagne waarin je verschillende missies moet volbrengen.

Worms 2 ArmageddonWorms en Worms 2: Armageddon lijken speltechnisch erg op elkaar, maar het tweede deel steekt een stuk uitgebreider in elkaar. Daarnaast kun je in Worms 2: Armageddon het met behulp van online multiplayer opnemen tegen vrienden. Worms 1 heeft ook een multiplayer-modus, maar deze maakt gebruik van Bluetooth. Hierdoor ben je altijd genoodzaakt om in dezelfde kamer te zitten.

Normaal gesproken betaal je voor Worms €2,39, terwijl Worms 2: Armageddon €3,99 kost. Het is nog niet duidelijk hoe lang de spellen afgeprijsd zullen zijn. De laatste keer dat Worms: 2 Armaggeddon goedkoop werd aangeboden, duurde deze actie een kleine twee weken.

Downloaden: Worms (€0,79)
Downloaden: Worms HD (iPad, €0,79)
Downloaden: Worms 2: Armageddon (universeel €0,79)
Downloaden: Worms Crazy Golf (€0,79)
Downloaden: Worms Crazy Golf HD (iPad, €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 17:25
Categorie Games
Onderwerp worms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.