Worms 3 binnenkort exclusief voor iOS beschikbaar

Team17 zal in het derde kwartaal van 2013 de nieuwe game Worms 3 exclusief voor iOS uitbrengen. Het spel bevat een speciaal klassensysteem.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WormsOntwikkelaar Team 17 heeft bekendgemaakt dat Worms 3 exclusief voor iOS zal verschijnen in het derde kwartaal van 2013. De game is een direct vervolg op de twee Worms-games die hiervoor in de App Store verschenen en zal verbeterde graphics, een verfijnde interface en een klassensysteem voor je wormen introduceren. Dat laatste betekent dat iedere worm in de game een andere specialiteit heeft en dat je teams zorgvuldig moet samenstellen.


Hoewel dit de eerste keer is dat we een echte ‘Worms 3’ krijgen, telt de gamereeks eigenlijk al veel meer spellen. Sterker nog: Worms 4 is al een tijdje te spelen op de pc en spelcomputers. Na Worms 2 bracht Team 17 een aantal andere games zonder nummertje er achter uit. Vermoedelijk dacht Team17 dat Worms 3D wel telde als een officieel derde deel, waardoor ze verder konden naar andere cijfertjes. Daar zijn ze met deze nieuwe iOS-versie duidelijk op teruggekomen.

Worms 3 zal in grote lijnen hetzelfde spelen, maar bevat nieuwe wapens en gameplayverbeteringen om het spel frisser aan te doen voelen. De asynchrone multiplayermodus die later aan de iOS-versie van Worms 2: Armageddon werd toegevoegd zal ook in Worms 3 worden toegevoegd. Een speciaal kaartsysteem laat je beloningen tijdens het spelen verdienen: iets dat doet vermoeden dat Worms 3 een gratis game met in-app aankopen zal worden.

Downloaden: Worms 2: Armageddon (€4,49, universeel, iOS 4.3+)

Worms 3 screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 juli 2013 om 15:50
Onderwerp
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.