Angry Birds Space krijgt 10 nieuwe snoeplevels

Angry Birds Space heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Het spel heeft tien nieuwe levels gekregen onder het Utopia-thema en die zijn bezaaid met snoepgoed, koekjes, pudding en popcorn.

Angry Birds Space update 10 levelsHet was even de vraag welke extra thema’s ontwikkelaar Rovio zou kunnen bedenken voor haar ruimtelijke Angry Birds-spel Angry Birds Space, maar het antwoord daarop lijkt gegeven: alle. Na een set van tien ijslevels die perfect in het plaatje paste van het spel, is Space nu voorzien van tien nieuwe levels met een snoepthema. De nieuwe planeet waarop die levels zich bevinden heet Utopia en wordt gesierd door popcorn, koekjes, pudding en ander snoepgoed.

Wat de pudding betreft haakt Angry Birds in op een oude gameswet: pudding dient in een snoepwereld om tegenaan te stuiteren (om bijvoorbeeld hoger te springen) en dat is in Angry Birds Space niet anders. Dus kan je de vogels er tegen katapulteren om ze de volgende kant op te laten stuiteren. De popcorn geeft weer een heel ander effect en vliegt in het rond, schade veroorzakend op zijn pad. Je moet de eerdere levels al hebben uitgespeeld om de nieuwe te kunnen spelen.

Angry Birds Space kwam op 22 maart uit en vergaarde tot nu toe een gemiddelde van 4,5 ster uit 1787 beoordelingen in de Nederlandse App Store. Het alweer vierde deel uit de schiet-vogels-op-varkens serie, beklimt sinds de uitgave al een solide top 10-notering van best verkochte apps. Over Rovio’s belofte dat er nog vier nieuwe Angry Birds-games moeten uitkomen dit jaar, is verder nog niks bekend.

Downloaden: Angry Birds Space (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 12:07
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, game, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.