Wordfeud-update maakt inloggen lastig door bug

Het Scrabble-spel Wordfeud heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Het chatvenster is nu uitgevoerd met chatbubbels en bugfixes maken de applicatie iets sneller.

Wordfeud iPhone iPod touchDe enorm populaire online Scrabble-applicatie Wordfeud heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Die voegt echter een grote fout toe waardoor nieuwe gebruikers moeilijker kunnen spelen. Als je Wordfeud installeert, moet je de iPhone of iPod touch nu herstarten na het aanmaken van een account. Als je Wordfeud dan opnieuw opstart, vraagt hij je opnieuw een account aan te maken. In plaats daarvan moet je echter op Login drukken. Er zijn gelukkig ook verbeteringen in de nieuwste versie.


De belangrijkste daarvan is dat de applicatie nu sneller werkt. Het overzicht met huidige spellen, het spelbord en het chatvenster horen sneller te laden. Ook ziet het chatten er nu anders uit. Chatberichten verschenen eerder in balken onder elkaar, maar zijn nu uitgevoerd in de bubbels die we al kennen van sms’jes en Whatsapp.

Ook is er een specifieke bug onder handen genomen. Soms liet het knopje naar de chatbox in een spel namelijk een negatief cijfer zien. Dat kwam vooral voor met verbindingsproblemen. Het negatieve cijfer moet bij deze uit de app verwijderd zijn. De verbindingsproblemen zijn er helaas nog steeds. Die staan los van de update van de app: het zijn de servers van Wordfeud die het moeilijk hebben met de gigantische belangstelling voor het spel.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat er snel nog een update voor Wordfeud verschijnt die het nieuwe account aanmaak-probleem verhelpt.

Downloaden: Wordfeud (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 oktober 2011 om 9:14
Onderwerp
Categorie
Games
53 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.