BerryMover helpt je overstappen van BlackBerry naar iPhone

BerryMover is een nieuwe app waarmee je gegevens van je BlackBerry kunt overzetten naar je iPhone. Je kunt meerdere back-ups combineren.

berrymoverWas de BlackBerry-storing gisteren voor jou dé laatste druppel, dan is het misschien tijd om naar een iPhone over te stappen. BerryMover is een nieuwe app, waarmee je het overstappen makkelijker kunt maken. Met een recente BlackBerry-backup, iTunes en BerryMover zet je gegevens zoals adressen, afspraken, taken en notities over. Ook sms-berichten en e-mailberichten kan BerryMover aan. De app is gemaakt door PocketMac, een bedrijf dat al zeven jaar met BlackBerry werkt. Dat verklaart misschien ook het ietwat saaie uiterlijk van de app.

bbmoverWat de kwaliteit van de software betreft, probeert PocketMac ons over te halen met de boodschap, dat zelfs RIM de sync-software onder licentie van ze koopt.

Bij de app BerryMover krijg je een video-tutorial hoe je het importeren van de BlackBerry-gegevens moet aanpakken. De app maakt het zelfs mogelijk om gegevens van meerdere back-ups samen te voegen. Om te gebruiken heb je iOS 4.2 of hoger nodig. Vooral in de VS is een overstap gaande van BlackBerry naar andere smartphones. De voormalige populairste zakentelefoon wordt nu vervangen door iPhones en Android-toestellen. In Europa is minder sprake van een kentering, omdat de BlackBerry daar nog steeds populair is bij jongeren.

BerryMover (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 10:46
Categorie Diensten
Onderwerp blackberry

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.