WineStein Pro geeft nog sneller wijnadvies op de iPhone

De Nederlandse wijnapplicatie WineStein heeft een update gekregen en is nu nog sneller. Ook zijn er optimalisaties doorgevoerd voor de iPad 2. WineStein geeft wijnadvies op basis van gerechten die je eet.

winestein iphoneDe wijnapplicatie WineStein Pro heeft een update gekregen. Deze Nederlandstalige app geeft wijnadvies aan de hand van gerechten die je gaat eten. Het werkt daarbij met een ‘Gerecht DNA’: aan de hand van ingrediënten, bereidingswijze, sauzen en bijgerechten kun je bepalen welke wijn het best bij jouw maaltijd past. De update zorgt ervoor dat het wijnadvies nog sneller wordt opgehaald. Bovendien zijn optimalisaties doorgevoerd voor de iPad 2, want ook op de iPad is deze universele app prima te gebruiken.

WineStein Pro is gratis in gebruik, maar geeft slechts één wijnsuggestie per ingevoerd gerecht. Wil je meer wijnsuggesties en de mogelijkheid om de resultaten te filteren, dan zul je een kwartaalabonnement (€0,79) of jaarabonnement (€2,39) moeten aanschaffen via een in app-aankoop. WineStein Pro is een handige app voor mensen die wat hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste wijn. Een cijfer van 0 tot 10 geeft aan hoe goed de wijn bij jouw gerecht past. De app geeft ook de prijsklasse, het type druif en diverse kenmerken aan, in de vorm van staafdiagrammen. Toen de app in november 2009 in de App Store verscheen, schreven we er een review over.

Downloaden: WineStein (gratis – optioneel abonnement)

winestein

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2011, 19:16
Categorie Lifestyle
Onderwerpen alcohol, wijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.