E-Guitar HD: leer gratis gitaarspelen op je iPad

E-Guitar HD is een iPad-applicatie waarmee je leert gitaarspelen in de stijlen blues, jazz en folk. Elke gitaarles is voorzien van video's en duidelijke instructies over techniek en theorie.

e-guitar icoonApple brengt de app Garageband uit, waarmee je diverse muziekinstrumenten tot je beschikking hebt. Maar er zijn ook mensen die nog een echt instrument willen leren bespelen en met de app E-Guitar HD kan dat nu heel goedkoop. Deze betaalde app kostte een paar dagen geleden nog €3,99 maar is nu voor korte tijd gratis te krijgen. Het is de eerste keer dat de ontwikkelaar de app gratis weggeeft. Met E-Guitar HD leer je gitaarspelen in de genres folk, blues en jazz. Er zijn 27 lessen aanwezig, met toenemende moeilijkheidsgraad. Ze zijn onderverdeeld in drie secties: 11 beginnerslessen folk, 8 beginnerslessen blues en 8 gevorderde lessen jazz. Je leert de accoorden die bij deze muziekgenres horen.

Bij elke les krijg je een video te zien, plus informatie over techniek en theorie. Je kunt de app ook gebruiken om je gitaar te stemmen.

Downloaden: E-Guitar HD (vandaag gratis)

e-guitar-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2011, 19:26
Categorie Muziek
Onderwerpen gitaar, gratis, instrument, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.