Where’s My Water krijgt 20 nieuwe levels en gratis probeerversie

Het bekende Disney-spel Where's My Water heeft een update met 20 nieuwe levels gekregen. Daarnaast is er nu ook een gratis versie, waarmee iPhone-bezitters de game kunnen uitproberen.

Where's My Water FreeDe iPhone-game Where’s My Water heeft een update gekregen, die een nieuw hoofdstuk met 20 extra levels toevoegt. Spelers moeten met behulp van waterballonnen een waterleiding bij de douchende krokodil Swampy zien te krijgen. Tegelijkertijd heeft Disney een gratis versie van het spel uitgebracht, waarmee iPhone-bezitters de game kunnen uitproberen. De komende tien dagen wordt er dagelijks een nieuw level aan deze gratis versie toegevoegd.

De nieuwe levels in het volledige spel laten je waterballonnen barsten door er op te tappen. Timing is volgens de iTunes-omschrijving van vitaal belang hierbij. De nieuwe levels bevatten ook een aantal extra collectibles om te verzamelen.

De gratis versie van Where’s My Water bevat een aantal levels uit het originele spel. Zodra je de tien levels die de komende tien dagen worden aangeboden hebt uitgespeeld, kun je vanaf 1 januari aan de slag met vijf van de volgens Disney betere levels uit de volledige game. Er zijn in totaal 25 levels om uit te proberen. Wil je hierna verder met het 140 levels tellende origineel, dan kun je deze in de App Store aanschaffen.

Downloaden: Where’s My Water? (€0,79)
Proberen: Where’s My Water? Free (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 12:19
Categorie Games
Onderwerp where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.