Pulse News tipt nieuwsbronnen en krijgt licht herontwerp

De RSS-reader applicatie Pulse News for iPhone heeft een update gekregen die het uiterlijk van de app ververst en ervoor zorgt dat je mogelijk interessante bronnen voorgeschoteld krijgt op basis van wat je leest.

Pulse News 2.7 RSS reader voor iPhone iPod touchVoordat de krant-achtige nieuwslezers Flipboard en Zite op de iPhone verschenen, was er al tijden een soortgelijke app die nieuwsbronnen samenbracht met de verhalen uit je Facebook-feed. Pulse News is nu vernieuwd naar versie 2.7 en die neemt weer een trucje van de nieuwelingen over: naar aanleiding van de nieuwsberichten die je leest en als favoriet markeert, zoekt de app zelf andere eventueel interessante nieuwsbronnen voor je uit. Tevens heeft de app een licht redesign gekregen en ziet hij er weer wat frisser uit.

Het herontwerp komt het best tot uiting in de nieuwe coverflow die je ziet als je een nieuwsbron wil toevoegen. Pulse News vernieuwd aangeraden bronnenBovenin beeld blader je, net zoals muziekalbums op je iPhone, door verschillende genres zoals Social (met integratie voor Google Reader, Digg, Instagram en YouTube), Art & Design, Fun & Humor, Lifestyle, News, Politics, Sports en Technology. Onder elke ‘cover’ verschijnen subgenres of nieuwsbronnen die je direct kan toevoegen. Er is echter nog steeds geen previewmogelijkheid om een bron te bekijken voordat je hem tussen je standaardbronnen schaart.

Verder heeft het uiterlijk van Pulse News iets meer contrast tussen donker en licht gekregen en zijn knoppen en tussenkopjes – conform de trend in zoveel apps – vierkanter geworden.

Met Pulse News kan je gelezen verhalen synchroniseren tussen eigen applicaties van Pulse, zoals een bookmarklet en een Google Chrome add-on.

Downloaden: Pulse News for iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 12:17
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, rss, zite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.