Navigon-update lost verbindingsproblemen op, voegt iPod-besturing opnieuw toe

Er is een update voor de iPhone-app Navigon uitgekomen, die een aantal verbeteringen en oplossingen aan de app toevoegt. Zo zijn de verbindingsproblemen niet langer een probleem en is de iPod-besturing opnieuw aan de app toegevoegd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

NavigonEr is een kleine update voor de navigatie-app Navigon uitgekomen die de app op verschillende fronten verbetert. Zo zijn de verbindingsproblemen bij het downloaden van kaarten opgelost en is de geïntegreerde iPod-besturing opnieuw aan de app toegevoegd. De update is beschikbaar voor alle betaalde versies van Navigon.

De nieuwe update introduceert een ‘select all’-optie in de kaartmanager, waarmee je alle kaarten in één keer kunt downloaden. Ook de VoiceOver-ondersteuning en de interface zijn verbeterd. Navigon kreeg afgelopen maand nog een grote update, waarin een nieuw uiterlijk voor de app werd geïntroduceerd. Daarnaast kwam deze update met een nieuwe dienst, FreshMaps XL, en werd de app-grootte flink verkleind door de kaarten als downloads aan te bieden.

Downloaden: Navigon Benelux (€49,99)
Downloaden: Navigon Europe (€59,99)
Downloaden: Navigon EU 10 (€49,99, alleen voornaamste Europese landen)

Er is ook een update uitgekomen voor Navigon Select, de gratis navigatie-app voor T-Mobile-abonnees.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 15:13
Categorie Navigatie
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.