Where’s My Perry en Murder Files krijgen grote updates

Het mysterieuze iPhone- en iPad-spel Murder Files heeft een nieuw hoofdstuk gekregen en Where's My Perry geniet zelfs een gigantische update!

Where's My Perry update Dr DoofDonderdag is al lang niet meer alleen de dag van de belangrijkste game releases van de week, zoals van de Nederlandse spellen Hyper Breaker Turbo en Bam Fu. Het is ook steeds meer de dag waarop succesvolle games worden bijgewerkt en veel nieuwe content krijgen. Where’s My Water-opvolger Where’s My Perry heeft een dosis nieuwe levels, nieuwe personages en allerlei nieuwe opmerkingen van de bekende tekenfilmpersonages gekregen. Aan het cartooneske mysteriespel Murder Files is een compleet nieuw hoofdstuk toegevoegd.

Bij Where’s My Perry zijn het niet de twintig nieuwe levels die het meest opvallende onderdeel van de update vormen, al heb je daar natuurlijk wel het meest aan. Nee: het meest opmerkelijke aan de update zijn de honderden nieuwe opmerkingen die je te horen en te lezen krijgt in het spel, van de televisieseriepersonages Dr. Doofenshmirtz, Kees en Majoor Monogram. Ze geven het spel, dat wat saaiere kleuren dan origineel Where’s My Water gebruikt, net even wat meer levendigheid.

In twintig nieuwe levels met Perry draait het om bommen. Doofs’ nieuwste uitvinding heet de Modder-inator in het Nederlands en staat garant voor modderexplosies. Het zal je niet verbazen dat de nieuwe levels daarom draaien. Daarnaast kan je nu kennis maken met de andere dierenagenten waar je een beroep op kan doen in het spel tegen een in-app aankoop van 89 cent. Je kan ze alvast aan de tand voelen met vijf gratis probeerlevels.

Murder Files update puzzelsHet moordmysteriespel Murder Files, voorheen Blue Toad Murder Files, heeft ook een behoorlijke update gekregen. Het spel heeft nog niet zo’n grote doelgroep bereikt als Where’s My Perry, maar is wel hooggewaardeerd in de App Store. In het spel duik je als detective in een typisch Brits dorpje en los je moordzaken op doormiddel van puzzels en humoristische dialogen. Dankzij de update krijg je het nieuwe hoofdstuk ‘The Riddles of the Past’ en dat bouwt qua verhaal verder op de eerdere hoofdstukken. Volgens ontwikkelaar Relentless Software is het zelfs het hoofdstuk dat qua verhaal ‘alles verandert’.

Downloaden: Where’s My Perry? (€0,89, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: Murder Files (€2,69, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2013, 17:58
Categorie Games
Onderwerpen where's my perry, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.