Wereldomroep lanceert iPhone-app: Radio Netherlands Worldwide

De Wereldomroep heeft een iPhone-app uitgebracht met artikelen, video en radio. De content is beschikbaar in negen talen.

Radio Netherlands WorldwideDe Wereldomroep heeft een iPhone-applicatie uitgebracht: Radio Netherlands Worldwide. Met de app heb je toegang tot de content van de wereldomroep, zoals nieuwsartikelen en video’s. Daarnaast is het mogelijk om live te luisteren naar de radio-uitzendingen van Wereldomroep en oude programma’s terug te luisteren.

De Wereldomroep maakt nieuws, achtergronden en culturele informatie en doet dat vanuit een Nederlands perspectief gericht op publiek in buitenland, waaronder geëmigreerde Nederlanders. De applicatie is niet alleen beschikbaar in het Nederlands, maar ook in het Engels, Spaans, Frans, Papiaments, Indonesisch, Portugees, Chinees en Arabisch.

De applicatie biedt de mogelijkheid om artikelen die je interessant vindt op te slaan om later te lezen, helaas werkt dit alleen lokaal binnen de applicatie. Daarnaast zit er ook een frequentiezoeker in, om op te zoeken hoe je de Wereldomroep overal ter wereld kunt ontvangen via een wereldontvanger.

Radio Netherlands Worldwide (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2011, 19:19
Categorie Nieuws
Onderwerpen omroep, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.