WeatherPro krijgt strandweer in laatste update

WeatherPro is voorzien van een update die het strandweer toevoegt een de applicatie. Zo kun je nu de watertemperaturen en UV-indexen van landen zien waar je naartoe gaat.

WeatherPro iPhone updateDe uitgebreide weerapplicatie WeatherPro voor de iPhone heeft een update gekregen waarin je weerobservaties en -voorspellingen kan delen met volgers en vrienden op Twitter en Facebook. En dat is niet alles: “Met het Europese vakantieseizoen voor de deur, heeft WeatherPro recent het ‘strandweer’ toegevoegd. Hiermee kunt u de watertemperaturen in Europa bekijken.” Oeps, komt deze update niet iets te laat voor de vakantievierende Nederlander?

Wie gebruik maakt van een Premium-abonnement (3 maanden voor €1,59, een jaar voor €3,99), krijgt behalve de Europese watertemperaturen ook de temperaturen van de Middellandse Zee en het Caribische gebied, alsmede andere vakantiebestemmingen die een UV-Index hebben in de app. Tenslotte haalt versie 2.4 een paar foutjes uit de toepassing.

WeatherPro kaartjeDe gegevens in WeatherPro zijn afkomstig van MeteoConsult. Die levert in deze app de normale en uitgebreide weersvoorspelling voor 2 miljoen plaatsen wereldwijd. Die plaatsen kun je opzoeken op een interactieve landkaart. Je kunt favorieten instellen en de app in je eigen taal bekijken (waaronder Nederlands). WeatherPro heeft erg veel mogelijkheden en geeft een 7-daagse weersverwachting inclusief 3 uurs interval (14 dagen vooruitzicht en interval elk uur voor de Premium-versie), gevoelstemperatuur, windrichting en windsnelheid, satelliet- en radarbeelden voor geheel Europa en de VS.

Meer weerapps vind je via onze categorieweergave: Het Weer.

Downloaden: WeatherPro (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2011, 18:25
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.