Weather Motion HD brengt het weer in beeld en geluid

Weather Motion HD voor de iPad brengt het weer in beeld met HD-video's en bijbehorende natuurgeluiden. Je kan ook een alarm instellen die je het weer op vooraf aangegeven momenten voorschotelt.

Weather Motion HD voor de iPad weerbeeld zonnigSommige weerapps zijn vooral gericht op het zo snel mogelijk brengen van praktische weerinformatie, andere hebben wel veel functionaliteiten maar zijn vooral gefocust op stijl. Weather Motion HD is er zo een. Dat is een nieuw uitgebrachte applicatie die het weer in vloeiend geanimeerde beelden in high-definition met natuurgeluid presenteert. Een trailer toont de Weather Motion HD op de iPad in actie.

Je kan de app in twee standen bekijken: een met de gegevens in het midden van het scherm en een waarin vooral de achtergrondbeelden een prominente rol hebben. Dan staan de gegevens onderin gegroepeerd. De getoonde weergegevens bestaan uit de maximum- en minimumtemperatuur, vochtigheidsgraad, kans op regen en windrichting en -snelheid.

Een bijzondere optie van Weather Motion HD is het instellen van een alarm. Je kan er zelfs meerdere instellen, waarna de app een push-melding geeft op het gekozen tijdstip en je de temperatuur vervolgens in de applicatie laat zien.

Weather Motion is er ook voor de iPhone. Die applicatie is er langer. Het is helaas geen universele app die voor beide systemen geoptimaliseerd is binnen één versie en dus dien je deze iPad-versie met de toevoeging ‘HD’ apart te kopen als je de iPhone-versie al hebt. De app is 270MB groot.

Downloaden: Weather Motion HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2011, 17:15
Categorie Het weer
Onderwerpen weer, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.