Weather HD krijgt nieuwe animaties en gevoelstemperatuur

Weather HD heeft een update gekregen en ondersteunt nu gevoelstemperatuur, hitte-index, dooipunt en nieuwe weeranimaties.

weather hd iconOp het moment van schrijven is het volgens de thermometer 3 graden. Maar in werkelijkheid kan het veel kouder aanvoelen als er een flinke wind staat. Die gevoelstemperatuur zie je voortaan terug in de app Weather HD. Deze weersapplicatie voor iPhone en iPad heeft een update gekregen met enkele nieuwe functies, zoals nieuwe weeranimaties, weergave van het dooipunt, de hitte-index en de al eerder genoemde gevoelstemperatuur.

weather-hd-iphoneDe huidige en voorspelde weerssituatie wordt weergegeven in HD-video’s, vandaar de naam. Je kunt voor meerdere steden de weerssituatie volgen; met pijltjes bovenin het scherm blader je naar de volgende stad. Swipen tussen steden is ook mogelijk. Via de instellingen voeg je extra steden toe. Er is ook een klok mogelijk, die je eveneens via de instellingen kunt inschakelen. De grootte van de klok is zelf te kiezen. In de vernieuwde versie van de app is gezorgd voor compatibiliteit met iOS 5. En leuk om te weten: de animaties van de kerstweersverwachting werken nu ook zonder bugs.

Downloaden: Weather HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2011, 22:00
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.