Walking Dead aflevering 5 voor iOS nu verkrijgbaar

Telltale Games heeft vandaag Walking Dead aflevering 5 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. De laatste aflevering is daarmee gelijktijdig op pc, consoles en iOS te spelen.

Walking DeadTelltale Games heeft de vijfde en voor nu ook laatste aflevering van The Walking Dead uitgebracht voor iOS. Daarmee is de vijfde aflevering tegelijkertijd op iOS, pc en spelcomputers te spelen. In The Walking Dead volg je Lee Everett, die tijdens een zombieplaag de achtjarige Clementine probeert te beschermen. De game schotelt je een paar moeilijke keuzes voor, die het verhaal voor jou als speler vormen. Hierdoor kunnen de gebeurtenissen in jouw game totaal anders zijn dan die van een vriend.

Welke richting het verhaal in aflevering vijf precies opgaat durven we niet te zeggen, omdat het verhaal van de game een te grote rol speelt om voor je te verpesten. Wel weten we dat er een hoop verhaallijnen waarschijnlijk worden afgesloten, omdat het om een laatste aflevering gaat. Een paar draadjes blijven misschien wel open: Telltale Games lijkt van plan om een tweede “seizoen” uit te brengen.

Walking Dead is voor €4,49 verkrijgbaar in de App Store, maar dan krijg je enkel de eerste afleveringen. Voor de overige vier afleveringen betaal je €4,49 per stuk, of in één keer €13,99. De totaalprijs van de game komt daardoor uit op minstens €18,48. Dat is minder dan je voor de pc-versie betaalt, die voor €24,99 wordt aangeboden.

Downloaden: Walking Dead: The Game (€4,49, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2012, 11:34
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.