Walking Dead aflevering 3 voor iPad nu beschikbaar

Telltale Games heeft Walking Dead aflevering 3 uitgebracht voor iPad. Je kunt de aflevering als in-app aankoop in de app aanschaffen.

Walking Dead ep 3Telltale Games heeft aflevering 3 in de gamereeks Walking Dead uitgebracht. Heb je het eerste deel in de App Store gekocht, dan kun je deze derde aflevering nu als in-app aankoop vanuit het spel aanschaffen. Heb je een abonnement afgesloten op het spel, dan kun je de nieuwe aflevering gratis downloaden.

Walking Dead is een game die episodisch wordt uitgebracht. Koop je het spel in de App Store, dan kun je een aflevering spelen waar je één of twee uur mee bezig bent. Ontwikkelaar Telltale Games brengt eens in de zoveel tijd een nieuwe aflevering uit, waarin het verhaal verder wordt verteld.

Het spel is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks, die eerder ook al een aparte televisieserie kreeg. Een zombieplaag heeft een groot deel van de mensheid uitgevaagd, waardoor een kleine groep overlevenden moet proberen te overleven met de middelen die ze hebben. De games, strips en serie richten zich hierbij juist op de menselijke kant van het verhaal, waarin personages tot het uiterste worden gedreven door de wrange situatie. De spellen volgen niet de personages uit de strips of serie, maar een totaal andere groep overlevenden.

Walking Dead kost los €3,99. Hiermee koop je gelijk aflevering 1. Daarna zul je per aflevering €3,99 moeten betalen om verder te spelen. In totaal zullen er vijf episodes verschijnen. Weet je nu al zeker dat je ze allemaal gaat uitproberen, dan kun je €11,99 betalen zodat je iedere aflevering gewoon kunt downloaden.

Downloaden: Walking Dead: The Game (€3,99, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 9:53
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.