Waarheen? locatie-app voor iPhone krijgt reviews en prijsverlaging

Waarheen? heeft een update naar 4.0 gekregen. Het is nu mogelijk om reviews te schrijven en te lezen. Bovendien is de prijs van de app tijdelijk verlaagd. Waarheen? wijst de weg naar interessante plaatsen in de buurt.

waarheen iphoneWaarheen? (Where To?) is een handige app waarmee je nuttige plaatsen in je omgeving kunt zoeken. De app bestaat al behoorlijk lang en is gaandeweg uitgebreid met steeds nieuwe functies. Vannacht is versie 4.0 verschenen met de mogelijkheid om reviews te bekijken en zelf te schrijven. Om de nieuwe versie te vieren is de app tijdelijk afgeprijsd van €2,39 naar €0,79. Waarheen? beantwoordt vragen als: waar is de dichtstbijzijnde pizzeria, tandarts of sportschool?

Je kunt in de app ook met augmented reality rondkijken in de omgeving (zoals in Layar) maar daarvoor moet je wel een extra in-app aankoop van €0,79 doen. De resultaten bekijken in een gewone lijst of op een plattegrond gaat echter net zo makkelijk. De app is in meerdere talen beschikbaar, waaronder Nederlands.

Waarheen? kent meer dan 2.400 merken in ruim 700 categorieën. Schrijf je een review, dan kun je die met anderen delen via Facebook en Twitter. Ook kun je in Waarheen? nu Google-reviews en -beoordelingen zien. Heb je een interessant restaurant of winkelcentrum gevonden, dan bekijk je de openingstijden in de app en kun je meteen de route opvragen via Navigon, TomTom of MotionX GPS. CEO Ortwin Gentz van ontwikkelaar FutureTap legt in het persbericht uit, dat Waarheen? altijd bedoeld was om nabijgelegen winkels en andere locaties te vinden. De reviewfunctie voegt daar iets aan toe: het bespaart je onnodig reizen. Als je weet dat een bepaald restaurant is opgeheven of niet de moeite waard is, hoef je er niet eens naartoe te rijden.

Downloaden: Waarheen? 4.0 (tijdelijk €0,79 – normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2011, 10:50
Categorie Navigatie
Onderwerpen locatie, Navigatie, waarheen, where to

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.