Voor fans van Flight Control: Trains en Harbor Master

Liefhebbers van Flight Control kunnen nu ook Trains installeren, een game waarbij je treinen langs stations moet laten rijden en tegelijk de lading moet lossen. Een andere kanshebber is Harbor Master, een vergelijkbare game met schepen die nog in ontwikkeling is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

trains
Liefhebbers van treintjes kunnen terecht bij ZAGG: zij hebben namelijk de nieuwe game Trains uitgebracht. ZAGG is bekend van de Invisible Shield-folie voor de iPhone, maar probeert de laatste tijd ook met iPhone-oordopjes aan de weg te timmeren. Nu zetten ze ook de eerste stappen in de App Store met een eigen game: Trains.

Trains is een game voor mensen die van Flight Control houden. In plaats van vliegtuigen moet je nu goederentreinen op het juiste station afzetten, zonder daarbij te botsen. Omdat je vastzit aan rails wordt het wel iets lastiger om te spelen: door op de kruispunten te tappen kun je een wissel omzetten. Elke trein moet langs het treinstation met dezelfde kleur en moet daarna veilig het scherm weer verlaten. Je kunt treinen ook door het station laten rijden zonder vracht te dumpen, maar daarmee verdien je geen punten.

Ondertussen wordt er ook nog hard doorgewerkt aan Harbor Master, een vergelijkbare game waarbij je vrachtschepen moet laten aanmeren. Ook daarbij komt een extra element kijken, namelijk het lossen van de scheepsladingen. Harbor Master (zie afbeelding hieronder) is nog niet verkrijgbaar in de App Store, Trains al wel (tijdelijk €0,79).

harbor master
harbor master

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:43
Categorie Games
Onderwerpen flight control, harbor master, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.