Delicious Library maakt grappig promofilmpje voor iPhone-applicatie

Delicious Monster heeft een grappig promofilmpje gemaakt om de iPhone-applicatie van Delicious Library te promoten. De iPhone en Macbook hebben ze nagemaakt met knutselspullen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

delicious monsterDelicious Library is een Mac-applicatie waarmee je je spullen kunt vastleggen. Zo kun je registreren welke mobiele telefoons, iPods en dvd-spelers er in je huishouden zijn, maar ook boormachines, stofzuigers en allerlei andere huishoudelijke apparaten. Ook films, games en boeken die je in bezit hebt registreer je met Delicious Library. Het resultaat is een digitale voorraadkast die er grafisch erg mooi uitziet.

In de App Store is ook een iPhone-applicatie van Delicious Library beschikbaar, waarmee je je bezittingen onderweg kunt raadplegen. Maar hoe trek je de aandacht tussen de circa 45.000 andere iPhone-applicatie in de App Store? Met een grappig filmpje natuurlijk!

Onderstaand filmpje met slapstick-muziek laat zien hoe je Delicious Library op de desktop en de iPhone gebruikt. Alle Apple-producten, inclusief iPhone en Macbook zijn nagemaakt. Versie 2.1 van Delicious Library voor iPhone is gratis in de App Store te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:16
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.