Volgende Angry Birds Seasons-update krijgt clowns en goochelaars

Rovio heeft laten weten dat de eerstvolgende update van Angry Birds Seasons een magisch thema zal hebben. De varkens in Angry Birds zijn verkleed als goochelaars en clowns.

angry-birds-seasons-clownsAngry Birds Seasons krijgt binnenkort een update met clowns en goochelaars. Rovio heeft via haar Twitter-account een teaser gegeven voor de eerstvolgende update. Het is nog onduidelijk welk evenement of welke feestdag centraal staat bij deze update, want normaal gesproken zijn updates van Angry Birds Seasons gekoppeld aan Kerst, Pasen en soortgelijke momenten van het jaar.
De update “will be all about magic”, laat Rovio alvast weten. Op meegestuurde afbeeldingen zijn de groene varkens verkleed als goochelaars en clowns.

Het zou kunnen gaan om een carnaval-update, al ligt dat volksfeest alweer twee maanden achter ons. Een datum waarop de update beschikbaar komt, is ook nog niet gegeven. De laatste update van deze Angry Birds-variant bevatte power-ups en nieuwe levels voor bestaande episodes. Angry Birds Seasons is geschikt voor iOS-devices met iOS 4.3 of hoger, dus ook geschikt voor mensen met een wat ouder toestel en mensen die nooit updaten.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2013, 13:22
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.