Volg Roland Garros 2014 in officiële iPhone- en iPad-app

Roland Garros 2014 op iPhone en iPad volgen kan met de officiële iOS-app, vol livestanden, pushberichten, statistieken, spelers en video's.

Roland Garros 2014 iPhone iPad tennis livestandenHet meest prestigieuze tennistoernooi op gravel is van start gegaan – en natúúrlijk is er een officiële app voor de iPhone en iPad om dat mee te volgen. Roland Garros 2014 bevat livestanden van alle wedstrijden op alle courts, toont aankomende duels en bevat video’s met interviews en de sfeer op en om het toernooi. Ook zie je statistieken per tennisser. Hoeveel wedstrijden heeft dat jonge talent gewonnen dit jaar, en hoeveel prijzengeld is daarmee opgehaald?

Je vindt een schat aan informatie bij de tennissers. Niet iedereen is voorzien van een profielfoto, maar je ziet wel een ranking bij de singles en doubles, de wedstrijden op Roland Garros 2014 tot nu toe en algemene informatie. Geboortedatum en plaats, woonplaats, hoogte, speelhand, beste prestatie en dus zelfs het prijzengeld. Het is maar goed dat je de spelerslijst op letter kan doorzoeken: het is veruit de langste pagina in deze uitgebreide app.

Roland Garros 2014 wedstrijden Roland Garros 2014 iPhone statistieken

In het grote schuifmenu heb je toegang tot het programma en de resultaten, lotingen, nieuws, video’s, foto’s, informatie voor toeschouwers, Roland Garros-radio, een shop, ticketinformatie en natuurlijk de livestanden. In het overzicht van livestanden zie je de rondestanden, maar met op de statistiekenknop heb je ook de beschikking over gewonnen punten, fouten, netpunten, breakpoints, aces en dubbele fouten. En dat per set. Roland Garros 2014 kan je op de hoogte houden van pushberichten voor de wedstrijden van je 10 favoriete tennissers.

In tegenstelling tot wat de screenshots en App Store-omschrijving doen geloven, is de app trouwens uitgevoerd in het Engels en dus niet Franstalig. Bekijk vooral ook de Live Score Tennis-app. Die staat ook helemaal in het teken van de French Open.

Downloaden: Roland Garros 2014 (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2014, 21:02
Categorie Sport
Onderwerp tennis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.